Valikko Sulje

Richard

Tarhaesittely 7.11.2021: Richard on n.3- vuotias uros. Se eleli Moskovassa eräällä puistoalueella lähellä asutusta muutaman muun koiran kanssa. Lähellä asuvat lapset kävivät viemässä niille ruokaa ja leikkivät niiden kanssa sekä opettivat koirat kulkemaan hihnassa. Valitettavasti kaikki aikuiset eivät pitäneet tästä ja lopulta koirat vietiin toukokuussa 2021 Moskovan 3000 koiran tarhalle.

Richard on puistossa asuessaan tottunut liikenteeseen ja ihmisvilinään, sekä toki lapsiin. Se on luonteeltaan reipas ja rohkea ja luottavainen ihmistä kohtaan. Richardia voi ajatella kerrostaloelämään mutta toki se tulee tarvitsemaan aikaa ja ymmärrystä tottua tähän ja muutenkin kotikoiran elämään. Richard vaikuttaa kuitenkin koiralta, jossa on paljon potentiaalia ja joka on sopeutumiskykyinen.

Richard tulee toimeen toisten koirien kanssa ja koiraporukassa se onkin aina tottunut elämään. Mikäli Richardia ajatellaan ainoaksi koiraksi, se tarvitsee todennäköisesti enemmän aikaa sopeutumiseen. Richard etsii luotettavaa perhettä, joka on valmis opettamaan sille, mitä kotikoirana eläminen tarkoittaa. Säkäkorkeus 53cm, painoa 24kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/