Valikko Sulje

Rob

Rob on vaitonainen ja mietiskelevä 7-vuotias kastroitu uros. Se on elänyt pennusta saakka Moskovan 3000 koiran tarhalla, joten ihmisten maailmaan sopeutuminen on sille vielä uutta ja jännittävää. Sitä jännittääkin sisätiloissa kaikki vesihanan avaamisesta lähtien, ja töitä tehdään ahkerasti, että jännitykset lievenevät.

Perusluotto ihmiseen Robilla on kuitenkin  kunnossa, ja se tulee sekä sisällä, että ulkona nojailemaan ja hakemaan tukea, turvaa ja rapsutuksia. Rob on sekä ihmisille että koirille äärimmäisen kiltti ja pitkäpinnainen, ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet erittäin kauniisti.

Ulkona Rob kulkee hissuksiin ja varoen, kun mennään teitä pitkin, ja jää miettimään ja tutkimaan, jos näkee ihmisiä liikkeellä. Metsässä kulkiessa tai aidatulla alueella vapaana ollessaan se menee häntä tötteröllä uteliaana eteenpäin.

Rob matkustaa todella kauniisti autossa ja osaa jäädä autoon odottamaan. Se osaa kulkea hissillä ja on opetellut liukuesteillä suojattuihin portaisiinkin. Rob osaa jäädä yksin koirakavereiden kanssa ja yksinolot ovat sujuneet ongelmitta.

Rob ei vaadi paljoa, ja on vähään tyytyväinen. Se kaipaa ihmisen, joka on ymmärtäväinen ja kärsivällinen, ja ympäristön, joka on rauhallinen. Kiltti koirakaveri voisi olla plussaa, jotta Rob huomaisi paremmin, että maailma on ihan okei paikka. Rob pääsi kotihoitoon kerrostaloon Jyväskylään 30.10. Hoitopaikassa on toisia koiria ja kissoja, joiden kanssa Rob tulee juttuun erittäin hyvin. Säkäkorkeus n.65cm. Rob on sirutettu, rokotettu, kastroitu, tautitestattu sekä siltä on poistettu hampaita. Mikäli kiinnostuit tästä vaatimattomasta kohteliaasta herrasta, lähetä meille adoptiohakemus: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ 

Tutustuthan ennen hakemuksen lähettämistä adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/