Valikko Sulje

Rosa

Tarhaesittely 4.9.2021: Rosa on todella kaunis n. 2 vuotias saksanpaimenkoira tyyppinen narttu. Se on poimittu talteen tarhalle erään kaupan edestä, missä se vietti paljon aikaa. Ilmeisesti Rosa oli hylätty kaupan lähelle, sillä kukaan ei tunnistanut koiraa omakseen. Rosa on kuitenkin selvästi entinen kotikoira ja se hakee luottamuksellisesti kontaktia ihmiseen paimenkoiran tavoin. Rosa on melko aktiivinen ja leikkisäkin, se pitää pitkistä lenkeistä. Se kaipaa tarhalla ihmisen kanssa touhuamista ja ihmisen läsnäoloa kovasti – se on siis tyypillinen paimenkoira. Rosa elää Pietarin tarhalla samassa häkissä, niin urosten kuin narttujenkin kanssa ja se on tullut niiden kanssa juttuun ilman konflikteja. Rosaa voidaan ajatella toisen koiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi.

Rosa etsii paimenkoirista ymmärtävää aktiivista kotia. Se sopinee myös kaupunkioloihin koska se on tottunut liikenteeseen. Tärkein kriteeri Rosan tulevassa kodissa on, että omistaja on valmis panostamaan paimenkoiran tarpeisiin ja rodunomaisen käyttäytymisen huomioon ottamiseen. Rosan säkäkorkeus on n.55cm ja paino 23 kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/