Valikko Sulje

Samira

Tarhaesittely 6.11.2021:

Samira on n.5-vuotias narttu ja se on rodultaan todennäköisesti keskiaasiankoiramix. Samira tarvitsee siis laumanvartijoita ymmärtävän kodin omakotitalosta maaseudulta. Samira on odottanut omaa kotiaan Moskovan 3000 koiran tarhalla 1,5 vuotta. Koko tarhalla olo aikanaan se ei ole osoittanut aggressiota toista koiraa tai ihmistä kohtaan. Kotioloissa Samira ei kuitenkaan välttämättä ole enää niin koirasosiaalinen kuin tarhalla ja etenkin stressin ollessa korkealla muutoksesta, se voi hyvinkin murista myös ihmiselle ja osoittaa rodulle tyypillisesti resurssiaggressiota, mihin tulevan omistajan tulee siis varautua. Nämä eivät ole laumanvartijan sielunelämään tutustuneelle vieraita asioita eivätkä ne tee koirasta aggressiivista. Stressin laskiessa nämä piirteet yleensä aina helpottavat.

Tarhalla Samira on hyvin avoin eikä se vahdi häkkiään mutta tämäkin asia voi kotioloissa muuttua. Ainakin jonkinasteisesti Samira tulee varmastikin kotiaan vahtimaan. Samira on melko aktiivinen ja se lenkkeilisi mielellään paljon enemmän kuin tarhalla on mahdollista. Se myös leikkii tarhalla mielellään toisten koirien kanssa.

Samira tykkää rapsutuksista ja ottaa niitä vastaan kaikenlaisilta ihmisiltä tarhaoloissa. Samira vaikuttaa avoimelta ja rohkealta koiralta. Valitettavasti tyttö on lihonut tarhalla aivan liikaa ja olisi kovasti laihdutuskuurin tarpeessa. Säkäkorkeus 65cm ja painoa aivan liikaa noin. 64kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/