Valikko Sulje

Sashka

7.10.2021 Päivitetty uusia kuvia.

Tarhaesittely 3.7.2021:

Sashka on vasta noin vuoden ikäinen nuori tyttö. Se on tullut Pietarin tarhalle toiselta tarhalta eikä se ole tästä syystä sosiaalistunut erilaisiin asioihin tai erilaisiin ihmisiin, joten tässä suhteessa on työsarkaa hänen kohdallaan. Sashka haluaa kuitenkin rapsutuksia ja huomiota ihmisiltä, jotka tulevat hänen häkkiinsä tarhalla ja vaikuttaa siltä, että hänessä on paljon potentiaalia.

Sashka on oppinut kulkemaan hihnassa ja käy lenkillä puistomaisella alueella tarhan vieressä. Sashka tuntee olonsa itsevarmimmaksi tutussa ympäristössä eli omassa häkissään, mutta ajan kanssa tämän nuoren koiran itsevarmuus varmasti lisääntyy kunhan hän saisi viettää aikaa enemmän ihmisen kanssa kuin tarhaoloissa on mahdollista. Sashka on luonteeltaan erittäin kiltti eikä se pelottavissakaan tilanteissa ole osoittanut minkäänlaista aggressiota.

Sashka varmasti hyötyisi tulevassa kodissaan reippaan ja ystävällisen koiran seurasta mutta pitkäjännitteisellä sopeuttamisella Sashkaa voi ajatella myös ainoaksi koiraksi rauhalliseen ympäristöön. Sashka on suloinen tyttö, joka varmasti tulee vielä reipastumaan paljon ajatellen sen nuorta ikääkin. Kooltaan Sashka ei ole suuri, sen säkäkorkeus on n.45cm ja painoa arviolta 17-18kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/