Valikko Sulje

Sheila

15.10.2021: Sheila saapui Suomeen kotihoitoon. Kuulumisia lisätään myöhemmin tarkemmin.

Tarhaesittely 4.9.2021: Sheila on odottanut omaa kotiaan Moskovan 3000 koiran tarhalla jo 3 pitkää vuotta. Sheila on nyt n. 4 vuotias. Se hylättiin tarhalle n.vuoden ikäisenä kodista, liekö syy, että Sheila ei ollut enää pentu ja kasvoi ”liian suureksi”, mikä on hyvin tyypillinen tapa maailmalla. Sheila on hyvin energinen ja leikkisä koira ja se tulee tarvitsemaan aktiviteetttja tulevassa kodissaan. Toisaalta Sheilassa on tiettyä itsenäisyyttä eikä se tarvitse huomiota kokoajan ja osaa myös rauhottua. Mutta lähtökohtaisesti Sheila on hyvin aktiivinen koira ja sopii aktiiviseen kotiin.

Sheila ei pelkää autoja eikä liikennettä ja se tottuu nopeasti uusiin asioihin. Se sopii kaupunkikoiraksi hyvin reippaan ja rohkean luonteensa ansiosta. Sheila sopii ainoaksi koiraksi tai uroksen kaveriksi sillä narttujen suhteen se on valikoiva. Ihmisiin Sheila suhtautuu hyvin avoimesti ja ystävällisesti.

Kissaperheeseen tyttöä ei lähtökohtaisesti suositella. Säkäkorkeus n.50cm, painoa 20kg. (Huom: Sheilasta myös video kuvien alla.)

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/