Valikko Sulje

Sisu & Kapu

Esittely 21.5.23: Uutta yhteistä kotia itsestään riippumattomasta syystä etsivät ihmisrakkaat pojat: 9 vuotias Kapu (ruskea) ja 7-vuotias Sisu (tumma). Pojat ovat kaikin puolin ihania ❤ He ovat tottuneet lapsiin ja autoilu, hoitotoimenpiteet ja yksinolot sujuvat hyvin. Lenkittäjältä vaativat kuitenkin voimaa koska saattavat innostua kiskomaan hihnassa. Tämän tyyppiset koirat käyttävät ääntään jonkun verran. Pojat asuvat nyt kerrostalossa ja haukkuvat sisällä vain hetken silloin kun kotiin tulee vieraita. Ulkona haukkuvat kyllä toisia koiria nähdessään. Sisu on myös aikaisemmin joskus ulvonut hetken aikaa yksin jäätyään. Tämä on mennyt ohi mutta saattaa toki uudessa kodissa alkaa uudelleen.

Kapu on ruskea n.45cm/15kg, Sisu tummempi ja vähän isompi n.18kg. Sisu on rekisteröity suomenlapinkoira. Nykyinen koti hoitaa koirien rokotukset, hampaat ja kastroinnit ennen uuteen kotiin muuttamista. Pojat asustavat Vantaalla. Uutta kotia tarjoavien on hyvä miettiä resurssejaan tarkasti. Pojille etsitään kotia jossa olisi heille tarpeeksi yhteistä aikaa ihmisten kanssa sekä kotona oleiluun että lenkkeilyyn. Ovat pirteitä menijöitä mutta iän karttuessa on odotettavissa että koirien eläinlääkärikuluihin menee enemmän rahaa ja kun kyse on vielä kahdesta koirasta niin talouden pitää olla vakaalla pohjalla ja kestää koirien tulevat eläinlääkärikulut.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/