Valikko Sulje

Sofi *HÄTÄTAPAUS*

Sofi on vasta vuoden ikäinen tyttö ja etsii nyt KIIREELLÄ uutta kotia.

Sofi on tullut pentuna Virosta Suomeen, mutta sen omistaja luopui siitä Sofin ollessa puoli vuotias. Valitettavasti Sofin nykyisessä kodissa tyttö ei myöskään voi enää kauaa olla ja tästä syystä tyttö etsii laumanvartijoiden sielunelämää tuntevaa kotia maaseudulta omakotitalosta. Syynä uuden kodin etsintään on Sofin voimakas ruoka aggressio toisia eläimiä kohtaan. Ihmisiä kohtaan se on kaikissa tilanteissa kiltti ja antaa ottaa jopa luun suusta. Mutta toisilta koirilta ja kissoilta Sofi vahtii ruokaa ja kaikkea, mikä liittyy ruokaan. Esimerkiksi kuollut hiiri pihalla on Sofin omaisuutta ja sitä ei saa toinen koira mennä edes haistamaan. Nykyinen koti on joutunut jo kahdesti käymään eläinlääkärissä paikkauttamassa pienempää toista koiraa Sofin käydessä päälle ruokaan liittyvissä asioissa ja nyt on kodilla keinot ja jaksamus loppu.

Sofi etsii siis kotia joko ainoana koirana tai toisen suuren koiran/koirien kaverina kodista, missä on ymmärrystä ruoka aggressiivisten koirien kanssa elämiseen. Mikäli paikalla ei ole mitään ruokaan liittyvää, tulee Sofi hyvin toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa. Sofin rotuperimästä ei ole tietoa mutta kooltaan se on n.50kg ja siinä selvästi on laumanvartijarotua.

Toistaiseksi Sofi vahtii ainoastaan haukkumalla ja pitää kovasti kaikista ihmisistä, myös vieraista. Sofi on tottunut myös lapsiin. Hihnassa Sofi kulkee hienosti vetämättä ja on muutenkin kaikin tavoin ihana koira, ainoastaan tuo ruoka aggressiivisuus toisia eläimiä kohtaan on nykyisessä kodissa ylitsepääsemätön ongelma.

Sofin nykyinen koti sijaitsee Karkkilassa mutta se ollaan valmiita kuljettamaan kauemmaksikin, mikäli oikea loppuelämän koti löytyy. Sofi tullaan steriloimaan yhdistyksen puolesta, tyttö on myös rokotettu ja sirutettu.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella:http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/