Valikko Sulje

Mauri (ent. Muhtar)

Mauri on n. 7 v kastroitu uros. Muhtar on keskikokoa isompi koira: säkäkorkeus n. 70 cm, paino n.35 kg. Mauri saapui Pietarin tarhalta Suomeen 30.10.2020, mutta etsii nyt uutta kotia ja on ollut 10.12.2020 alkaen kotihoitopaikassa Jyväskylässä. Mauri on asunut Suomessa vain kerrostalossa, jossa pärjääkin hienosti. Maurilla on kuitenkin eroahdistustaipumusta, joka ilmenee yksinollessa ääntelyä (ei tuhoamisena). Mauri rakastaa ihmisiä 💖, aikuiset ja teinit on Maurista ihania (rapsutusautomaatteja 😅) sekä rauhalliset lapsetkin hän sietää, etenkin jos on tilaa tarvittaessa väistää omiin oloihin, jos tilanne käy Maurille liian tukalaksi. Mauri kuitenkin etsitään ensi sijaisesti kotia, jossa lapset olisivat yläkouluikäisiä.

Mauri on koirasosiaalinen, melkein kaikkien kanssa. Kotihoitopaikan aktiivisen narttukoira kanssa Maurilla menee hyvin, mutta tarha-ajoilta on kokemuksia että uroksien kanssa Mauri olisi hiukan valikoiva (riippuu hyväksyykö toinen uros Maurin). Kotihoitopaikan kissat taas olivat TODELLA kiinnostavia: Mauri ei siis sovellu kissatalouteen. Mauri osaa lenkkeillä hienosti. 

Mauri on rohkea ja sosiaalinen koira, joka pärjää todennäköisesti mainiosti myös kaupunkioloissa, jos eroahdistustaipumus ei ole kodille ongelma. Mauri on aivan ihana isohko nallekarhu ja ansaitsisi perheen, jolla on hänelle aikaa. Mauri osaa myös muutamat peruskäskyt, esim. istu (venäjäksi enemmän 😅, kuten antaa tassua, istua, mennä maahan ja haukahtaa, kun käsketään).

Maurin historiasta ei ole muuta tietoa kuin että eräänä päivänä se oli hakeutunut kodittomien seuraan Pietarin kadulla ja otettu sieltä kiinni. Mauri odottaa nyt seuraavan sivun kirjoittamista elämän kirjaansa ja tulevan perheen toivotaan jatkavan Maurin kirjan sivujen tuottamista sen loppuelämän ajan. Ja tunnet sydämessäsi, että te olette sopiva perhe Maurille, täyttäkää adoptiohakemus osoitteessa:  http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ 

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/