Valikko Sulje

Tilda

Tilda etsii kotia *Suomessa

*Tilda on ollut jo viitisen vuotta Suomessa ja etsii nyt kolmatta kotiaan täysin itsestään riippumattomista syistä 🙁 Tildan nykyisessä kodissa on lapsella puhjennut paha allergia ja luopuminen on välttämätöntä vaikkei tästä ihanasta tytöstä muuten haluttaisi luopua missään tapauksessa. Tildalla on ikää 6-7 vuotta ja se asuu Tampereella kerrostalossa.

Nykyinen koti kertoo tytöstä seuraavaa: Tilda rakastaa omia ihmisiään ehdoitta mutta aristelee miehiä. On kuitenkin rohkaistunut tosi paljon jo siten, että menee itse tutustumaan ja haistelemaan heitä. Tilda ei pidä toisista narttukoirista mutta urosten kanssa tulee juttuun. Sopii myös hyvin ainoaksi koiraksi. Kissojen kanssa Tilda tulee hyvin toimeen.Tilda tarvitsee suht paljon liikuntaa, ja pysyy lähettyvillä aina (myös irti ollessaan). Jonkun verran riistaviettiä ja suojelusviettiä. Voisi olla hyvä treenikaveri harrastuksiin, koska oppii edelleen todella nopeasti uusia asioita. Liimautuu yhteen ihmiseen eniten kiinni ja seuraa tätä ihmistä kuin hai laivaa ihan mihin tahansa. Rakastaa lapsia ja sietää niistä lähtevää meteliä todella hyvin. Ukkosta ja kovia muita ääniä säikkyy. Pärjää hyvin yksin kotona, ei eroahdistusta lainkaan. Myöskin sisäsiisti eikä vahinkoja ole koskaan käynyt. Tilda ”juttelee” paljon kun kommunikoi, hän on täydellinen ja täysin valmis perhekoira.

Lenkillä Tilda voi joskus räyhätä vastaantuleville koirille, mikä on selvästi pelkoa koska kiertää myös koirat mielellään kaukaa. Hoitotoimenpiteet antaa tehdä täysin. Vahtihaukkua löytyy sen verran, että ilmoittaa vieraat. Tilda sopisi parhaiten rauhalliseen ympäristöön, ei ihan kaupunkiin. Tildan säkäkorkeus n.55cm. Tyttö on sirutettu, rokotettu ja steriloitu.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/