Valikko Sulje

Tom

Tarhaesittely 14.11.21: Tom on arviolta reilun 2- vuoden ikäinen poika. Se on odottanut omaa kotiaan Moskovan 3000 koiran tarhalla yli vuoden. Se on alusta asti osannut kulkea hihnassa sekä suhtautunut ihmisiin sen verran luottavaisesti, että todennäköisesti sillä on jonkunlaista kotikoirataustaa.

Tom on ikäisekseen rauhallisen oloinen, ei mikään hössääjä tai hyppijä. Se kulkee hihnassa aikalailla vetämättä. Tomin kanssa on käyty kaupungilla kävelemässä ja se kulkee häntä pystyssä melko reippaasti, joten se ei ole sinänsä arka koira mutta tarvitsee toki aikaa tottua uusiin asioihin. Tom suhtautuu tarhalla ystävällisesti toisiin koiriin ja ihmisiin. Se vaikuttaa tasapainoiselta ja fiksulta pojalta, josta saisi varmasti ihanan perheenjäsenen. Säkäkorkeus 65cm, painoa 27kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/


Videot Tomista:

https://youtube.com/shorts/PsML644AuCY?feature=share

https://youtube.com/shorts/hi67GIZBXSU?feature=share