Valikko Sulje

Tor nyk. Taavi

30.5.2021 päivitys: Taavi etsii kotia Suomessa (Kotihoidossa Turussa).

Taavi on n.1,5 vuotias pikkuherra, joka saapui Suomeen Pietarin tarhalta tammikuussa 2021. Taavi kuitenkin stressasi liikaa kerrostaloelämää vilkkaassa ympäristössä sekä pientä lasta, joten katsottiin parhaaksi etsiä sille uusi koti. Taavi on ollut nyt rauhallisemmassa ympäristössä kerrostalossa kotihoidossa parisen kuukautta. Kotihoitajan mukaan Taavi reagoi jonkin verran kuulemiinsa ääniin haukkumalla, joten Taaville paras asumismuoto olisi omakotitalo, rauhallinen rivi- tai paritalo. Taavi on sisäsiisti ja osaa jäädä yksin kotiin, hieman saattaa alkuun huudella portin takaa, kun yksinolon tilaa rajataan, mutta rauhoittuu pian. Taavilla on riistaviettiä, joka kohdistuu esim lintujen ”jahtaamiseen” lenkillä. Muuten alun hihnaräyhääminen on helpottanut ja nykyään kommentointia on lähinnä toisten koirien tullessa vastaan mutta ei muuten.

Kotona Taavi viihtyy mainiosti sohvalla rapsutettavana ja sylissä. Sisätiloissa se on melko rauhallinen mutta ulkona jaksaa lenkkeillä hyvinkin pitkiä lenkkejä. Kotihoitoperheessä Taavi on osoittanut jonkin verran epävarmuutta miehiä kohtaan, ja tämä tulevan kodin tulee huomioida. Kuitenkin vieraisiin ihmisiin Taavi suhtautuu avoimesti, eikä ole arka ja suht nopeasti tulee pyytämään rapsutuksia vierailta. Tällä hetkellä Taavilla on asuinkumppaninaan myös koirakaveri: Kotihoitoperheen uroskoiran kanssa on sujuu melko hyvin, tosin jotkin stressaavat tilanteet saattavat aiheuttaa koirien välille kärhämää tai jostakin resursseista täytyy vähän kinata. Taavi ei ole osoittanut kouluikäisiä lapsia kohtaan muuta kuin innostusta ja mielenkiintoa, joten uskomme että tulevassa kodissa voisi olla kouluikäisiä lapsia. Ja kuten kuvista näkee on Taavilla varsin persoonallinen alapurenta 😅 Taaviin pääsee tutustumaan kotihoitopaikassa sovitusti kotiselvityslomakkeiden perusteella tehtyjen haastattelujen jälkeen.

11/2020 Tarhaesittely: Tor on n. 1 vuotias uros. Pikkuinen reilun vuoden ikäinen Tor on hyvin ihmisrakas poika, joka ei tunnu saavan ihmisen läheisyydestä ikinä tarpeekseen 🙂 Tor on elänyt ketjun päässä siihen asti kunnes se pääsi Pietarin tarhalle marraskuussa 2020. Tarhalla se haluaa kokoajan rapsutuksia ja läheisyyttä ja se pussailee ihmisiä mieluusti. Tor pitää myös lapsista. Tor osaa kulkea hihnassa hyvin mutta se saattaa haukkua toisille koirille lenkillä. Tor sopinee millaiseen asuinympäristöön hyvänsä kunhan sille antaa aikaa sopeutua. Tor tulee toimeen toisten koirien kanssa mutta sopii hyvin ainoaksi koiraksi koska ihmiset ovat sille ehdottomasti kaikki kaikessa. Säkäkorkeus n.35cm, painoa n.8kg.


Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/