Valikko Sulje

Tosha

Päivitys 30.1.22: Tosha on odotellut omaa kotiaan jo pian 4 kuukautta. Toshan on erittäin hellyydenkipeä ja rauhallinen poika. Hänelle sopii parhaiten rauhallinen koti, missä saa mielin määrin rapsutuksia ja aidattu piha olisi todella hyvä juttu, jotta Tosha saisi liikkua omaan tahtiin. Mikäli aidattua pihaa ei tulevassa kodissa ole, rauhalliset ja lyhyehköt lenkit sopivat pojalle parhaiten. Toshalla on nivelrikkoon ja spondyloosiin tällä hetkellä lääkityksenä cabapentin ja flexadin nivelaine, jotka ovat nyt tuoneet sopivan tasapainon vointiin ja Tosha on voinut hyvin ❤️ Tosha rakastaa rauhallisia koiria ja se on niin urosten kuin narttujenkin kaveri. Todella kultainen poika, joka ansaitsisi jo pikkuhiljaa sen ihka oman kodin.

Päivitys 21.11.2021: Tosha on ollut nyt kuukauden päivät täällä Kemiönsaaressa Eläinten suojakoti Toivossa. Tosha on äärimmäisen ihana ja kiltti koira, mutta sitä on selvästi pahasti pahoinpidelty ja tästä syystä Tosha pelästyy herkästi käden heilautuksia, kohoavaa kättä, nopeita liikkeitä tms. Pelko ilmenee niin, että Tosha tällöin ulahtaa, kiljahtaa yms. Tosha tarvitsee kodin, missä on rauhallista ja missä siihen suhtaudutaan ymmärtäväisesti ja sitä kohdellaan pehmeästi. Tosha ei ole koskaan missään tilanteessa aggressiivinen.

Toshaa on terveystutkittu ja sillä on todettu voimakkaat spondyloosimuutokset selässä sekä nivelrikko toisessa lonkassa. Tähän Toshalla on lääkityksenä tällä hetkellä gabapentin 800mg/pvä ja librela pistos kerran kuukaudessa. Tosha tarvitsee tulevalta kodiltaan rauhallisia lenkkejä, mieluiten oma aidattu piha, missä saa mennä omaan tahtiin. Tosha on terveyshaasteiden vuoksi erityisadoptio.

Tosha on luonteeltaan äärimmäisen kultainen. Se on hyvin kiitollinen ja uskollinen omalle ihmiselleen. Rapsutettavana se olisi loputtomiin ja istahtaa monesti ihmisen viereen tassua tarjoen ja rapsutuksia odottaen. Se on hyvin rauhallinen ja ihmisrakas kaikesta kokemastaan huolimatta. Toisten koirien kanssa Tosha tulee erittäin hyvin toimeen sekä kissojen. Tosha etsii rauhallista ja ymmärtäväistä kotia, joka on valmis panostamaan sen hyvinvointiin myös rahallisesti. Lapsiperheeseen Tosha ei sovi. Tosha antaa vastineeksi äärettömän paljon rakkautta ja kiitollisuutta. Tosha on täysin sisäsiisti ja se haukkuu harvoin. Säkäkorkeus n.65cm ja painoa 41kg.

Tarhaesittely 17.9.2021: Tosha on n. 6v uros. Tosha on tullut Moskovan 3000 koiran tarhalle koska se oli yöllä sidottu hihnasta kiinni porttiin, joku oli siis tarkoituksella hylännyt sen. Tosha on säilyttänyt uskonsa ihmisiin ja se on hyvin ystävällinen kaikille ihmisille. Tosha sopisi todennäköisesti myös kouluikäisten lasten perheeseen. Poika vaikuttaa hyvin viisaalta ja uskolliselta luonteelta. Hihnassa Tosha osaa kulkea kauniisti ja muutenkin käyttäytymistavat tuntuvat olevan hallussa.

Tosha sopii niin ainoaksi koiraksi kuin toisten koirien kaveriksikin. Kissoihin poika suhtautuu ainakin tarhalla hyvin. Todennäköisesti Tosha sopeutuisi myös kaupunkioloihin ja kerrostaloon tasapainoisen ja fiksun luonteensa ansiosta.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/