Valikko Sulje

Tosha – SAANUT KODIN

Tosha on arviolta 7-.vuotias ihana poika. Toshan menneisyys on surullinen, sillä se on yksi kahdeksasta koirasta, jotka ovat olleet koe-eläin laboratoriossa ja koska niistä tuli siellä ”tarpeettomia”, niin kaikki kahdeksan koiraa menivät yhteistyötarhallemme Pietariin. Tarhalla Toshasta otettiin verikokeet, jotta voitiin varmistua siitä, ettei pojalla ole jäänyt vaurioita kokeista. Verikoetulokset olivat normaalit.

Tosha on luonteeltaan nöyrä ja kiltti sekä rauhallinen. Lenkillä se jonkun verran vetää ja poukkoilee, hihnakäyttäytymisessä on siis vielä harjoittelun varaa. Haukkuherkkä Tosha ei ole ja sopinee kerrostaloon. Se on vielä laihassa kunnossa menneisyytensä vuoksi.

Tosha pääsi kotihoitoon 5.12 Lappeenrantaan kerrostaloon, missä on toinen koira ja 2 kouluikäistä lasta. Tosha tulee toimeen kaikenlaisten koirien kanssa, ainakaan tarhalla sillä ei ollut ongelmia. Kotihoitopaikan se jakaa narttukoiran kanssa. Toshan säkäkorkeus on n.60cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/