Valikko Sulje

Uma

Tarhaesittely 2.9.2021: Uma on nuori tyttö, joka joutui Moskovan 3000 koiran tarhalle 4 kuukauden ikäisenä pentuna. Sen kokemukset elämästä ovat siis varsin rajalliset, mikä tulevan kodin tulee huomioida. Uma vaikuttaa kuitenkin tytöltä, joka ei ole perusluonteeltaan arka ja jonka hermorakenne on hyvä niin uskomme tästä syystä, että Umalla olisi hyvät mahdollisuudet oppia kotikoiraksi. On luonnollisesti selvää, että tämä tulee ottamaan aikaa ja prosessiin pitää suhtautua kärsivällisyydellä.

Uma on nyt n. 1,5 vuotias. Tarhalla Uma pyrkii seuraamaan ihmistä ja se hakee kontaktia. Se tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa mutta koska se hakee sen verran paljon kontaktia ihmiseen, voisi Umaa ajatella ainoaksikin koiraksi. Ihan vilkkaaseen kaupunkiasuntoon sitä ei kuitenkaan suositella sen vuoksi, että se on elänyt lähinnä vain tarhaoloissa elämänsä. Umassa tuntuu olevan paljon potentiaalia kunhan se vain pääsisi opettelemaan kotikoiran elämää turvallisessa ympäristössä. Säkäkorkeus 50cm, painoa 19,5kg. (Huom: Umasta on video kuvien alapuolella. )

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/