Valikko Sulje

Vegas

Vegas on 4-vuotias uros. Vegas on saapunut nuorena Suomeen Venäjältä, mutta nyt hänelle etsimään uutta kotia perheen olosuhteiden muutoksen vuoksi. Vegas on siis jo normaaliin kotielämään tottunut, Suomessa vietettyjen vuosien jälkeen. Vegas on edelleen pentumaisen innokas, kaikkeen tekemiseen riemulla suhtautuva ja lapsienkin kanssa erittäin hyvin toimeentuleva. Osaa ottaa lapset huomioon leikkiessä ja hakeutuu itsekin usein lasten seuraan. Toki riehakkaimpia leikkejä pienten lasten kanssa on hyvä vahtia, koska innostuessaan koira voi tietenkin vahingossa tuupata lapsen kumoon. Edellinen koti kertoo että Vegasilla on vahtiviettiä jonkin verran. Vegas haukkuu saapuvat vieraat sekä murisee todennäköisesti epävarmuuttaan etenkin vieraille miehille, mutta on hetken päästä jo tunkemassa itseään rapsutettavaksi, kun toteaa että nämäkin ihmiset on ihan ok. Asuminen kerrostalossakin onnistuu hienosti, kunhan energiaa saa purettua lenkeillä yms. aktiviteeteilla.

Vegas käyttäytyy hihnassa kohtuullisesti, osaa kulkea vierellä melko hienosti ja vetää lähinnä jos ja kun lenkin alussa on vähän liikaakin intoa, sekä ohitusten yhteydessä. Vegas ei juurikaan hauku ihmisiä tai muita koiria hihnassa, mutta yrittää kyllä monesti päästä tutustumaan molempiin ja saattaa siis siksi vetää ohituksissa. Pimeällä erilaiset heijastimilla varustetut työmaa-aidat, tolpat yms. ovat Vegasin mielestä melko epäilyttäviä kapistuksia ja niitä ei usein viitsi mennä haistelemaan ennenkuin se oma ihminen on koskenut siihen ensin ja todennut vaarattomaksi. Koirapuistoilu sujuu myös mallikkaasti, vaikka jotkut koirat saattavat hermostua Vegasin melko innokkaasta tavasta päästä tekemään tuttavuutta. Vegas soveltuu ehkä paremmin ainoaksi koiraksi valtavan ihmisrakkauden ja huomionkaipuun takia, edellisessä kodissa toinen koira aiheutti jonkin verran tavaroiden nakertelua yms. pientä ”oireilua”. Vegas osaa hienosti peruskomennot, kuten luoksetulon, istumisen, maahan menemisen ja jokseenkin myös odottamisen, vaikkakin lähtee helposti perään jos se rakas ihminen katoaa näkyvistä. Kynsienleikkuu onnistuu niin että toinen leikkaa ja toinen namittaa eli hoitotoimia voisi vielä treenata lisää. Vegasin säkäkorkeus on n. 55-60cm ja paino n. 25kg. Vegas etsii kotia Tampereelta käsin.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/

Videot Vegasista:

https://youtu.be/o6Tv_K6NGeg

https://youtu.be/43LWWO04No0