Valikko Sulje

Babusya

Tarhaesittely 7.11.2021: Babusya on n. 8-vuotias narttu. Babusya löytyi moskovasta kadulta viime elokuussa. Sillä oli turkki ajeltu ja kaulapanta kaulassa, joten on aika selvää, että babusya on ollut kotikoirana. Sen kuvaa levitettiin laajalti internetissä ja Babusyan entistä omistajaa yritettiin löytää mutta valitettavasti tuloksetta ☹️ Babusya joutui moskovan 3000 koiran tarhalle omaa kotiaan odottamaan.

Entiselle kotikoiralle tarhalle joutuminen on aina järkytys. Babusya on kuitenkin luonteeltaan hyvin positiivinen ja ihmiseen luottavainen koira, mikä auttoi sen sopeutumista. Tyttö on kaikesta huomiosta iloinen ja se yrittää parhaansa mukaan pärjätä häkissä. Kun joku ehtii päästämään babusyaa häkistä jaloittelemaan, se on kovin onnellinen ja tohkeissaan. Se pyrkii myös pidättämään tarpeitaan niin, ettei se joutuisi likaamaan häkkiään.

Babusya vaikuttaa tulevan hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja on hyvin ystävällinen ja luottavainen ihmisiä kohtaan. Se ei vaikuta lainkaan aralta ja koska se löytyi kadulta juoksentelemasta, on se jossain määrin ainakin tottunut liikenteeseen. Täten uskallamme ajatella babusyaa kerrostaloon kaupunkiinkin ja toki muunlaiset asumismuodot käyvät myös. Babusya pärjäisi varmasti ainoana koirana, mutta tarhalla se on sen verran ystävällinen muille koirille, että sitä voi toistenkin koirien seuraan ajatella. 

Babusyalla on jonkun verran ylipainoa eli laihdutuskuuri on tarpeen. 🙂 Säkäkorkeus tytöllä n.55cm, painoa 28kg. 

Video Babusyasta: https://youtube.com/shorts/qCXmR0Qal-4?feature=share


Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/