Valikko Sulje

Barbariska

Barbariska on n.6 vuotias tyttö, joka pääsi Espooseen kotihoitoon Pietarin tarhalta. Barbariska oli aluksi tarhalla arka ja se jännitti kovasti uusia asioita mutta tottui ajan kanssa uusiin ihmisiin ja ympäristöihin. Kotihoitoon päästessään reilu viikko sitten, sitä jännitti taas uudet asiat hoitopaikassa mutta siitä näkee selvästi, että ajan kanssa kyllä taas rentoutuu ja kehitystä näkyy päivä päivältä enemmän. Barbariska on luonteeltaan hyvin kiltti ja ystävällinen ja nöyränä se ottaa silitykset ja ihmiseltä saamansa huomion vastaan.Toisten koirien kanssa Barbariska tulee erittäin hyvin toimeen, myös kissakotiin se sopii. Se on sisäsiisti ja hiljainen.

Kaikinpuolin muuten helppo koira mutta ulkona sitä jännittää liikenne ja mitä enemmän liikennettä tulee vastaan, sitä enemmän tyttöä vielä jännittää ja se alkaa herkästi vetämään kohti hoitopaikkaansa, missä on turvallista. Muutaman korttelin, mikä on tytölle tuttu reitti, se kulkee ongelmitta. Barbariska on kotihoidossa ok-talossa, missä on muita koiria ja kissoja. Tytölle etsitään kotia rauhallisesta ympäristöstä ja sellaisen ihmisen luota, joka ymmärtää antaa Barbariskalle aikaa sopeutua ja tottua uusiin asioihin. Tyttö on sirutettu, rokotettu, steriloitu ja tautitestattu. Säkäkorkeus n.55cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/