Valikko Sulje

Brasha

Päivitys 13.6.2021: Brasha saapui Suomeen 11.6.2021 ja on nyt kotihoidossa. Lisätietoja ja kuulumisia kotihoidosta tulee myöhemmin.

Video Brashasta kotihoidossa (myös kuvia lisätty kotihoidosta): https://youtube.com/shorts/NHaW7kI9hts?feature=share

Tarhakuvaus 6.5.2021: Brasha on n.1,5 vuotias narttu. Brasha on ollut pennusta asti Moskovan 3000 koiran tarhalla sisarustensa kanssa. Se on luonteeltaan iloinen ja ystävällinen ja vielä melko pentumainen. Brasha tulee tarhalla, tutussa ympäristössä, moikkaamaan vieraitakin ihmisiä mutta ulkomaailma on sille täysin vieras paikka ja se varmasti tulee tarvitsemaan tulevalta omistajaltaan panostusta ja kärsivällisyyttä opetellessa uusia asioita. Brasha on kuitenkin utelias ja avoin luonne, joten sillä on kaikki mahdollisuudet oppia vielä kotikoiraksi ja tottua kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen, mitä maailmassa on. Brashaan pitää suhtautua kuin pentuun, joka ei vielä tiedä elämästä juuri mitään vaan se tulee totuttaa kärsivällisesti ja positiivisin vahvistein kotikoiran elämään. 

Brasha tulee tarhalla erittäin hyvin toimeen kaikenlaisten koirien kanssa ja se varmasti tykkäisi, jos tulevassa kodissa olisi koiraseuraa tarjolla. Ihan pienten lasten perheeseen Brashaa ei suositella, sillä se ei ole niihin tottunut. Isompia lapsia se on nähnyt tarhalla. Hihnassa Brasha kulkee vähän poukkoillen, joten hihnakäytös kaipaa vielä treeniä kaiken muun ihmeellisen ja uuden ohella, mistä Brasha ei vielä tiedä. Tämä tyttö tulee kuitenkin varmasti oikeanlaisessa ohjauksessa tottumaan monenlaisiin asioihin. Säkäkorkeus n.50cm, painoa 18kg. 

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/