Valikko Sulje

Butch

Butch on n. 3 vuotias uros. Butch on n.3 vuotias herrasmies, joka odottaa omaa kotia Pietarin tarhalla. Butch asui ennen kaupan edessä, missä ihmiset ruokkivat sitä mutta kauppa suljettiin ja Butch jäi ilman tätä vähäistäkin huolenpitoa. Tästä syystä Butch vietiin tarhalle. 

Butch suhtautuu tarhalla ystävällisesti ihmisiin, se on toki tottunut myös kaupan edessä asuessaan kohtaamaan jos jonkinlaista kulkijaa. On vaikea sanoa, suhtautuuko Butch kotioloissakin kaikkiin ihmisiin ystävällisesti vai mahtaisiko hänessä nousta esiin vahtimista omia perheenjäseniään kohtaan, tämä jäänee kotioloissa nähtäväksi 🙂 Tarhalla Butchia lenkkeilyttävät teini ikäiset lapsetkin ja se on herrasmiesmäisen ystävällinen kaikille.

Butch tulee hyvin juttuun myös toisten koirien kanssa, urostenkin. Se voi kuitenkin olla myös ainoa koira, sillä se ei vaikuta välttämättä tarvitsevan koiraseuraa. Butch on tottunut kaupungin ääniin ja liikenteeseen, joten sitä voi ajatella myös kaupunkiin kerrostaloon. Butchin säkäkorkeus on n.55cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ 

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/