Valikko Sulje

Chimera

Tarhaesittely 7.11.2021: Chimera on n. 5-vuotias narttu, joka on odottanut omaa kotiaan Moskovan 3000 koiran tarhalla puoli vuotta. Chimera tuli tarhalle toiselta pieneltä tarhalta, missä koirilla oli todella huonot olot. Chimera on tottunut toisten koirien seuraan ja se tykkää leikkiä toisten koirien kanssa. Se todennäköisesti viihtyisi paremmin koirallisessa kodissa kuin ainoana koirana. Chimera on mahdollisesti husky sekoitus mutta roduista ei ole tietoa.

Chimera on jonkun verran herkkä tyttö, jolle sopii hellävaraisempi käsittely. Se on luottavainen ihmistä kohtaan mutta tarvitsee hiukan aikaa uuden ihmisen kanssa luottaakseen tähän. Tarhalla Chimera on tavannut lapsia ja suhtautuu niihin ystävällisesti. Chimera sopii vähän rauhallisempaan ympäristöön kuin ihan kaupunkiin. Se tulee tarvitsemaan varmasti pitkiä lenkkejä koska on melko aktiivinen neiti. Säkäkorkeus n. 55cm, painoa 20kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/