Valikko Sulje

Clara ja Rosa

Sisarukset Clara ja Rosa ovat 1,5 vuotiaita tyttöjä, jotka poimittiin turvaan sterilointikampanjan yhteydessä ja näin molemmat tytöt päätyivät tarhalle.

Siskokset asuivat maaseudulla eikä niillä ollut omistajaa, paikalliset asukkaat ruokkivat niitä. Vaikka tytöt eivät ole tottuneet elämään kotikoirana, ne ovat eläneet ihmisten ympärillä ja tottuneet täten ihmisiin.

Tytöt ovat uteliaita kuten nuoret koirat yleensäkin kohtaamaan uusia asioita ja ihmisiä ja niitä pyritään sosiaalistamaan tarhalla niin paljon kuin mahdollista. Molemmat tytöt tykkäävät opetella uusia juttuja, kuten temppuja tai koulutuksellisia asioita ja aivojumppa onkin niille hyvästä. Ne eivät sinänsä tarvitse maratoonilenkkejä mutta aivotyöskentely on sitäkin tervetulleempaa. Clara on ehkä hiukan Rosaa rohkeampi ja uteliaampi.

Molemmat tytöt tulevat hienosti toimeen toisten koirien kanssa. Säkäkorkeus n.50cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/

Clara
Clara
Clara
Rosa
Rosa
Rosa
Rosa