Valikko Sulje

Daisy – SAANUT KODIN

Daisy on n.11-vuotias teräsmummo, jonka kohtalo on erityisen surullinen. Daisy on ollut kotikoirana kunnes se annettiin koe-eläin laboratorioon, missä se joutui elämään monta vuotta. Daisylle on tehty rankkoja kokeita vuosia mutta tästäkin huolimatta Daisy edelleen rakastaa elämää, ihmisiä ja myös muita koiria.

Daisy on äärettömän onnellinen kun se pääsi yhteistyötarhallemme Pietariin, pois laboratoriosta. Tarhalla Daisysta otettiin verikokeita ja tyttöä tutkittiin ja ihme kyllä, sen veriarvot ovat kunnossa ja vaikuttaa, ettei koe-eläimenä oleminen ole vahingoittanut sen fysiikkaa. Laiha Daisy kyllä on mutta muuten tämä teräsmummeli suorastaan pursuaa rakkautta ja elämäniloa!

Daisy on erittäin aktiivinen ikäisekseen ja se rakastaa pitkiä lenkkejä. Luonteeltaan se on hyvin kiltti ja ystävällinen, ei lainkaan arka. Vaikuttaa siltä, että sillä olisi monia vuosia vielä jäljellä perheenjäsenenä olemista, jos vain se oma koti löytyisi. Daisy sopii niin kerrostaloon kuin muihinkin asumismuotoihin sekä kaikenlaisten koirien kanssa. Kissatesti voidaan tarvittaessa tehdä tarhalla. Daisyn säkäkorkeus on n.50cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa myös adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/