Valikko Sulje

Dan – SAANUT KODIN –

Dan on n. 2- vuotias innokas ja sosiaalinen poika. Todennäköisesti se on rottweiler mix. Dan tuli yhteistyötarhallemme Pietariin kotia etsimään viime talvena. Se oli hakeutunut erääseen kouluun lämpimään pakkasta pakoon, mikä lie syynä, että Dan oli menettänyt kotinsa 😔 Löytöhetkellä se osasi joitakin käskyjä ja sitä oli selvästi koulutettu. Tarhalla on jatkettu Danin kouluttamista ja se onkin erittäin innokas oppija 🙂 Dan rakastaa ihmisen kanssa touhuamista ja tekemistä ja kuuntelee ihmistä mielellään.

Luonteeltaan Dan on energinen koira mutta osaa myös rauhoittua. Se on tarhalla ollut avoin erilaisia ihmisiä kohtaan ja Danin kanssa on myös käyty juoksulenkeillä vapaaehtoisten toimesta 🙂

Dan vaikuttaa olevan tottunut kaupungin ääniin, joten sitä voidaan ajatella niin kaupunkioloihin, kuin maaseudullekin elämään. Innokkuutensa vuoksi ei suositella ihan pienten lasten perheeseen.

Tarhalla Dan jakaa häkkinsä ongelmitta toisen aktiivisen nartun kanssa, mutta se on tavannut myös kastroituja uroksia tarhalla eikä ole haastanut riitaa. Säkäkorkeus n.65cm.

Koirat sirutetaan, rokotetaan, steriloidaan/kastroidaan ja tautitestataan aina ennen Suomeen tuloa.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella:
http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/