Valikko Sulje

Fima

Tarhaesittely 13.10.2021:

Fima on arviolta 7-9 vuoden ikäinen uros. Se on tullut yhteistyötarhallemme Pietariin toiselta tarhalta, joka lopetti toimintansa. Firman menneisyydestä ei ole sen tarkempaa tietoa mutta todennäköisesti se on elänyt vuosia tarhaoloissa.

Fima on luonteeltaan rauhallinen ja tasapainoinen. Se ei ole sieltä rohkeimmasta päästä eikä se tule heti vieraan ihmisen luo mutta tottuu vieraisiinkin suht nopeasti herkuilla. Lenkille Fima lähtee mielellään ja se on mukava lenkitettävä. Tarhalla Fima käy lenkkeilemässä rauhallisella puistomaisella alueella. Poikaa suositellaan rauhalliseen asuinympäristöön sillä ei ole tietoa, onko se tottunut liikenteeseen lainkaan.

Fima on kiltti ja ystävällinen poika, joka tarvitsee vain jonkun verran aikaa tottua uusiin ihmisiin ja asioihin. Se tottuisi varmaankin elämään ainoanakin koirana, joskin tarhoilla eläessään se on tottunut olemaan koiraporukassa. Fima tuleekin erittäin hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Fima on tottunut tarhalla teini-ikäisiin lapsiin. Firman säkäkorkeus on n.60cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/