Valikko Sulje

Goldie

Tarhakuvaus 8.5.2021: Goldie on n. 3 vuotias narttu. Goldie on pointteri tyttö, joka on saatu yhteistyötarhallemme Pietariin pois ketjun päästä, missä se eli kodissaan. Tälle äärimmäisen ihmisrakkaalle ja hellyydenkipeälle tytölle ketjussa eläminen on ollut varmasti todella masentavaa. Nyt Goldiella on onneksi mahdollisuus päästä elämään oikeaa kotikoiran elämää, mihin ehdottomasti kuuluu lämmin peti ja mahdollisimman paljon yhteiseloa ihmisen kanssa.

Goldie rakastaa kaikkia ihmisiä. Se tulee makaamaan päällesi sohvalla, jotta se voi olla mahdollisimman lähellä sinua 😃 Sen täytyy saada antaa pusuja ja halailla, Goldie tarvitsee ihmisen läheisyyttä niin paljon kuin mahdollista.

Toisten koirien kanssa Goldie tulee juttuun mutta voi olla hiukan mustasukkainen ihmisen huomiosta, joten ainoana koirana oleminen olisi varmastikin sille paras vaihtoehto. Se on rohkea eikä pelkää liikennettä, joten se voi asua myös kaupungissa. Goldie rakastaa pitkiä lenkkejä ja kävelisi mielellään ihmisen kanssa kilometritolkulla mutta myös sohvalla seurustelu on sen makuun. Goldie on melko helpon oloinen koira, jota voi ajatella myös kokemattomampaan kotiin. Se ei ole haukkuherkkä eikä se vaikuta ainakaan tarhaoloissa metsästysviettiseltä. Säkäkorkeus n.55cm. 

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/