Valikko Sulje

Henry

Tarhaesittely 3.11.2021:

Henry on n.7-vuotias uros, joka on odottanut 6 vuotta omaa kotiaan Moskovan 3000 koiran tarhalla. Henry on iso tavallisen näköinen uros, jonka kodin saantimahdollisuudet ovat näistä syistä huonot. Henryn luonne on hyvä, hän on ystävällinen filosofi, joka mielellään tarkkailee ympäristöään ja tuntuu pohdiskelevan elämää 🙂 Henry viihtyy vieraankin ihmisen seurassa ja viettää mieluusti aikaa ihmisen lähellä. Vaikka se on joutunut elämään tarhalla 1-vuotiaasta asti, se tuntuu viisaalta koiralta, joka olisi avoin oppimaan, mitä kotikoirana eläminen tarkoittaa.

Henry suhtautuu ystävällisesti muihin koiriin, onhan se nuoresta pojasta asti elänyt koirien keskellä. Sitä voisi miettiä kuitenkin myös ainoaksi koiraks, sillä se tuntuu pitävän niin kovasti ihmisseurasta. Toki Henry on koira, joka menneisyydestään johtuen tulee varmasti tarvitsemaan aikaa tottua kotikoiran elämään ja muutokseen, mikä on todella valtava tarhaelämän ja ns. normaalin elämän välillä.

Henry on päässyt lihomaan valitettavan paljon tarhalla ollessaan ja se olisi kipeästi laihdutuskuurin tarpeessa. Henry painaa tällä hetkellä peräti 40kg vaikka sen säkäkorkeus on vain n. 55cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/

Videot Henrystä: https://youtube.com/shorts/iMFeIwPJnJQ?feature=share

https://youtube.com/shorts/57FDhFKY_xk?feature=share