Valikko Sulje

Jonny

Jonny on todella ihana n.9 vuotias herrasmies. Jonny on erittäin kiltti ja se pitää kovasti ihmisistä mutta lapset ovat ilmeisesti kiusanneet sitä joskus sen elämässä, sillä lasten suhteen Jonny on epävarma eikä sitä luovuteta perheeseen, missä on alle yläasteikäisiä lapsia tai missä käy lastenlapsia.

Jonny on kotoisin Pietarista ja se on ollut Suomessa lokakuusta 2019 lähtien. Jonny on pehmeä luonne ja se tulee erittäin hyvin toimeen toisten koirien kanssa sekä kissojen. Jonny ei ole haukkuherkkä ja se sopii myös kerrostaloon. Jonny rakastaa autoilua todella paljon sekä tykkää lenkkeillä mutta Jonnyn kanssa pitää lenkkeillä koiran ehtojen mukaan, sillä Jonnylla on lievää ontumista toisessa etujalassa. Se on röntgenkuvattu ja nivelrikkoa ei löytynyt, joten voi olla, että kyseessä on lihasperäinen vamma. Ontuminen ei tunnu tätä aurinkoista poikaa kuitenkaan millään tavalla haittaavan vaan se on täynä elämäniloa ja rakkautta erityisesti omia ihmisiä kohtaan.

Jonny odottaa omaa kotiaan Eläinten suojakoti Toivossa Kemiönsaaressa Turun lähellä. Jonny on sisäsiisti ja se osaa olla hienosti yksin kotona., ei eroahdistusta. Jonnyn säkäkorkeus on n.45-50cm ja se painaa tällä hetkellä 24 kiloa mutta sen pitäisi laihtua, ihannepaino 20-22kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/