Valikko Sulje

Juri, ent Barney

Juri, etsii kotia Suomessa

Juri on vasta vuoden ikäinen pojan vesseli, joka pääsi omaan kotiin Pietarin tarhalta marraskuussa 2020. Juri joutuu etsimään uutta kotia sen voimakkaan eroahdistuksen -ja tuhoamisen vuoksi. Juri ei myöskään ole sisäsiisti. Tässäpä siis haastetta kerrakseen näiden asioiden suhteen vaikka muuten tämä poika onkin aivan mahtava pakkaus! Juri on äärettömän kiltti ja se rakastaa kaikkia ihmisiä, myös lapsia. Se on sosiaalinen, avoin, leikkisä, utelias ja positiivinen poika – siis todella mahtava tyyppi luonteeltaan. Kääntöpuolena on sitten voimakas eroahdistus, mikä ilmenee niin, että Juri hermostuu kun ihminen poistuu näköpiiristä ja se alkaa herkästi askartelemaan/tuhoamaan ihmisen poissa ollessa, tällöin se tekee myös tarpeitaan ”minne sattuu” ja voi myös haukkua ja ulista.

Juri on tällä hetkellä hoitopaikassa, missä on paljon muita koiria ja kissoja ja myös muut koirat ovat pojalle todella tärkeitä. Se tulee kaikenlaisten koirien kanssa erittäin hyvin toimeen ja rakastaa leikkiä. Jurin tulevassa kodissa täytyy olla ehdottomasti siis koirakaveri tai kavereita 🙂 Juri ei ole ihmisen läsnäollessakaan vielä sisäsiisti, mikä tulevan kodin tulee myös huomioida. Juri on hyvin aktiivinen ja se kaipaa paljon tekemistä, ok talo maalla ison pihapiirin kera olisi hyvä asuinympäristö pojalle. Tai sitten koti, missä saa paljon liikuntaa ja muita aktiviteettejä, mahdollisesti aivotyöskentelyä.

Juri on melko pienikokoinen, sen säkäkorkeus on n.40cm ja painoa sillä on tuskin kymmentä kiloa paljon enempää. Poika on tautitestattu, sirutettu, rokotettu ja kastroitu. Juri on kotihoidossa Vihdissä. Mikäli olet harkinnut tarkkaan Jurin haasteita ja olet varmasti sitä mieltä, että jaksat työstää pojan sisäsiisteyden, eroahdistuksen ja tuhoamisvietin suhteen niin täytä adoptiohakemus ja olemme sinuun yhteydessä 🙂

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/