Valikko Sulje

Kinga

Tarhaesittely 4.9.2021: Kinga on pikkuinen ja noin 3-vuotias tyttö, joka rakastaa ihmistä suurella sydämellä. Se odottaa omaa kotiaan Pietarin tarhalla ja tuntuu käsittämättömältä, miksi tämä äärettömän kiltti ja ihmisrakas tyttö on hylätty. Kinga antaa pusuja mielellään ja se nauttii suunnattomasti huomiosta ja silityksistä. Kinga jakaa tarhalla häkkinsä niin urosten kuin narttujen kanssa ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Selvää kuitenkin on, että ihminen on sille se tärkein. Kingaa voidaan ajatella siis ainoaksi koiraksi mutta myös toisten koirien kaveriksi.

Kinga sopinee monenlaisiin asumismuotoihin vaikkakaan sen menneisyydestä ja asumismuodoista ei ole tietoa. Tämä pikkutyttö on kuitenkin varmasti motivoitavissa herkuilla ja kannustuksella tottumaan erilaisiin asioihin. Tarhalla Kinga käy lenkillä teini-ikäisten lasten kanssa ja lapsiperhe tulee hänen kohdalla myös kysymykseen. Kingan säkäkorkeus n.35cm ja painoa arviolta 7kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/