Valikko Sulje

Lenya

Päivitys 13.6.2021: Brauni saapui Suomeen 11.6.2021 ja on nyt kotihoidossa. Lisätietoja ja kuulumisia kotohoidosta tulee myöhemmin.

Tarhakuvaus 6.5.2021: Lenya on n. 7 kk uros. Lenya on ujo ja pehmeäluonteinen koirapoika. Se odottaa omaa kotiaan yhteistyötarhallamme Pietarissa, minne se on tullut toiselta tarhalta, joka lopetti toimintansa. Lenya ei ole sellaisen ihmisen koira, joka haluaa kuljettaa koiraa mukana kyläreissuille tai erilaisiin tapahtumiin. Lenyalle sopii rauhallinen koti, missä ei tapahdu ihmeempiä ja elämä on tasaista. Lenya tulee varmaan aina olemaan sen tyyppinen koira, joka viihtyy oman perheen seurassa parhaiten ja kokee siellä olonsa turvalliseksi. Tutut ihmiset tarhalla ovat Lenyalle tärkeitä ja se viettää aikaa mieluiten heidän kanssaan kuin isommassa porukassa tai vieraiden ihmisten lähellä. Lenya tulee varmasti tarvitsemaan aikaa tottua kaikenlaisiin uusiin asioihin ja sen tulevalta omistajalta vaaditaan kärsivällisyyttä ja lempeyttä. Kun asioihin tutustutaan Lenyan omaan tahtiin, ei sitä jännitä liikaa ja sanonta hiljaa hyvää tulee, sopii tämän pojan kohdalle.

Lenya pitää kovasti toisista koirista ja mikäli täysin vieras ihminen ulkoiluttaa koiraa, v Lenya menee tämän ihmisen luo tutustumaan huomattavasti helpommin kuin koirattoman ihmisen 🙂 Lenyalle sopisi parhaiten koti, missä olisi entuudestaan yksi tai useampi koira. Lenyan asuinympäristö olisi hyvä olla mahdollisimman rauhallinen mutta mikäli Lenyalla olisi koiraseuraa tukenaan, se voisi tottua kaupunkioloihinkin. Lenya on erittäin kiltti ja jonkun verran herkkä poika, joka etsii ymmärtäväistä omistajaa. Säkäkorkeus n.50cm. 

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/