Valikko Sulje

Lusik

14.3 Lusik odottelee edelleen omaa kotiaan, jostain syystä tämä poika ei ole saanut lainkaan kotiehdokkaita. Kumma juttu koska kyseessä on kuitenkin hienoa rauhallinen herrasmies 🙂 Lusikin kotihoitaja kertoo uusimmat kuulumiset: Lusik on alkanut jo leikkiä leluilla, mitä aluksi ei tehnyt. Kiltti koira on eikä tuhoa mitään. Kaikkien koirien kanssa tulee toimeen. Lusik ei juurikaan hauku sisällä eikä ulkona, arastelee uusia ihmisiä, on sisäsiisti, kulkee hienosti hihnassa eikä vedä,kova poika nuolemaan😊

28.1 Lusik on vuoden ikäinen rauhallinen herrasmies, joka pääsi Lappeenrantaan kotihoitoon reilu pari viikkoa sitten Pietarin kodittomien koirien tarhalta. Lusik ehti olla tarhalla yli puoli vuotta ennenkuin pääsi Suomeen. Se arkailee uusia asioita jonkun verran mutta on kotihoidossa jo reipastunut.

Luonteeltaan Lusik on kiltti ja rauhallinen sekä se osaa kulkea hienosti hihnassa. Toisen koiran seura antaa Lusikille itseluottamusta ja sen on helpompi kohdata uusia asioita toisen koiran kanssa mutta sopinee ainoaksikin koiraksi, kunhan sille ymmärretään antaa aikaa sopeutua ja sitä osataan kodissa ohjata oikein.

Lusik ei ole haukkuherkkä ja onkin tällä hetkellä kerrostalossa. Kotihoitopaikassa on 8 ja 14 vuotiaat lapset ja 14 vuotiasta kohtaan Lusik on osittanut epävarmuutta. Muuten poika on sopeutunut hoitopaikkaansa hienosti. Lusikin säkäkorkeus on n.60cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/