Valikko Sulje

Marusya

Tarhaesittely 7.11.2021: Marusya on vuoden ikäinen keskiaasiankoira mix. Se on tullut moskovalaiselle tarhalle ihan vauvana ja sen äiti ja isä ovat tiedossa. Kyseinen tarha auttaa kodittomia laumanvartijakoiria Moskovan alueella, joita hylätään todella paljon. Marusya ei ole löytänyt kotia vaikka se on odottanut sitä jo kohta vuoden, suureksi osaksi siksi, ettei sen häntää ja korvia ole typistetty ja paikalliset eivät pidä siitä.

Marusya on todella hyväluonteisen oloinen tyttö ja se on lempeä ja avoin ihmisiä kohtaan. Tarhalla se on tavannut lapsia ja sitä voidaan ajatella lapsiperheeseen mutta kodilta odotetaan ymmärrystä laumanvartijoiden sielunelämästä. Marusya suhtautuu toisiin koiriin tarhalla hyvin ja leikkiikin joidenkin kanssa. Se on tasapainoisen ja hyvähermoisen oloinen, ei arka eikä se pelästy esim.kovia ääniä.

Marusya etsii kotia maaseudulta omakotitalosta. Sen tulevalta perheeltä odotetaan ymmärrystä vahtiviettisistä koirista sekä laumanvartijan stressikäyttäytymisestä paikanvaihdoksen myötä. Marusyalle tulee antaa aikaa sopeutua ja sen tulevan perheen tulee ymmärtää, ettäsopeutumiseen menee monta kuukautta. Marusya on energiatasoltaan keskienerginen ja se osaa kulkea hienosti hihnassa. Kooltaan se ei ole suurensuuri, säkäkorkeus 60-65cm. 

Video Marusyasta: https://youtube.com/shorts/xPWZakP9vUo?feature=share


Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ 

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/


Marusyan emä
Marusyan isä