Valikko Sulje

Max (Moskova)

Tarhaesittely 7.11.2021: Max on arviolta 2-vuotias aktiivinen ja iloinen poika. Se on entinen kotikoira, jonka omistaja hylkäsi sitomalla Maxin kiinni erään hallintorakennuksen oveen. Max odotti siinä vuorokauden kunnes ihmiset veivät sen 3000 koiran tarhalle koska oli selvää, että omistaja ei Maxia tule hakemaan.

Max on avoin ja rohkea koira, jolta ei virtaa puutu 🙂 Hakusessa siis liikunnallinen koti, joka mahdollisesti haluaisi harrastaa Maxin kanssa jotain, esim.agilitya. Max on niin ihmis- kuin koirasosiaalinen, joten se sopii kouluikäisten lasten perheeseen sekä toisten koirien kaveriksi. Tärkeintä Maxille on saada touhuta ihmisen kanssa ja käydä vaikka juoksulenkillä. Voisi kuvitella Maxin turhautuvan mikäli se ei saa riittävästi liikuntaa mutta myös hellyys on tärkeä 🙂 Max sopii millaiseen asuinympäristöön hyvänsä sillä se on rohkea ja reipas. Tärkeintä on, että sen aktiivisuuteen jaksetaan panostaa. Säkäkorkeus 55-60cm, painoa 25kg.

Videot Maxista: https://youtube.com/shorts/_Wz_4wf-uJ0?feature=share

https://youtube.com/shorts/iJlRcaI76U8?feature=share


Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/