Valikko Sulje

Muhtar

Muhtar on n.7-vuotias uros. Muhtar on luonteeltaan tasapainoinen ja viisas koira. Muhtar kaipaa kovasti ihmisseuraa ja se kärsii selvästi tarhaoloista. Sitä pyritään tästä syystä lenkkeilyttämään niin paljon kuin mahdollista. Kouluikäiset lapset pystyvät lenkkeilemään Muhtarin kanssa koska se osaa peruskäskyjä ja hihnakäytös on erittäin hyvää, se ei rähjää toisille koirille eikä se säiky lenkeillä liikennettä. Vaikuttaisi siltä, että Muhtarin on täytynyt olla joskus kotikoirana.


Muhtar on ollut mukana tarhan hyväntekeväisyystempauksissa, missä on paljon erilaisia ihmisiä ja se suhtautuu kaikkiin ystävällisesti. Toisten koirien kanssa Muhtar tulee hyvin toimeen, myös toisten isojen urosten, mikäli ne eivät yritä härkkiä poikaa vaan antavat sen olla rauhassa.

Muhtaria voidaan ajatella niin kerrostaloon kuin muihinkin asumismuotoihin. Kissaperheeseen sitä ei suositella. Säkäkorkeus n.60cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/