Valikko Sulje

Nara

Nara on syntynyt arviolta toukokuussa 2019 eli hän on vielä pentu. Nara tuli Pietarin tarhalle erään tarhalla olevan vapaaehtoisen toimesta kun hän otti tytön kiinni moottoritieltä. Paikalliset ihmiset, jotka asuvat moottoritien läheisyydessä kertoivat, että Nara on ollut jo pidempään alueella itsekseen vaeltelemassa.

Tarhalla Nara on sosiaalistunut hienosti, se on oppinut pitämään ihmisistä ja suhtautuu nykyään avoimesti uusiin ihmisiin tarhalla. Nara käy myös kouluikäisten lasten kanssa lenkillä ja se tulee hyvin toimeen kaikenlaisten koirien kanssa. Nara pitää kovasti koiraseurasta ja se toivookin, että tulevassa kodissa olisi koirakaveri odottamassa. Naraa ei suositella ihan vilkkaaseen ympäristöön vaan rauhallisempi asuinympäristö olisi tytölle parempi. Nara ei ole kovin suuri, sen säkäkorkeus on 45-50cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/