Valikko Sulje

Orassi -pentue

Urokset: 

Illya, House ja Lups ovat saapuneet Pietarin tarhalle Etelä-Venäjältä, missä kodittomien koirien tilanne on vielä huonompi kuin Pietarissa. Veljekset ovat siskonsa Ketun kanssa löydetty kadulta, joten niiden emästä eikä isästä ole tietoa. Illya on veljeksistä rohkein mutta kaikki pennut ovat iloisia ja uteliaita sekä niitä on sosiaalistettu Pietarin tarhalla erilaisiin ihmisiin. Tarhalla ne ovat käyneet kouluikäisten lasten kanssa lenkillä. Veljeksistä ei kasva kovin suuria, niiden säkäkorkeus on arviolta 50cm aikuisena.

VARATTU! Illya:

_____________________________________________

VARATTU!

House:

_____________________________________________

Lups:

_____________________________________________

VARATTU!

Narttu: Kettu on pentueen ainoa tyttö ja luonteeltaan se on iloinen, leikkisä ja utelias. Kettu käy mielellään lenkillä kouluikäisten lasten kanssa ja se tuntuu olevan kovin kiinnostunut, mitä ympäröivä maailma tuo tullessaan 🙂 Kettu on opetettu kulkemaan hihnassa ja osaakin tämän taidon jo melko hyvin. Tarhalla se on tavannut erilaisia ihmisiä. Ketun säkäkorkeus tulee olemaan aikuisena arviolta 45-50cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa myös adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/