Valikko Sulje

Pablo – Saanut kodin

Esittely 15.3.24: Pablo on n. 6,5-vuotias kastroitu uros. Säkäkorkeus noin 70 cm, paino 48 kg. Kotihoidossa Hausjärvellä. Pablo on kaikille ystävällinen, tasapainoisen rohkea ja perusenerginen suuri sylikoira, joka on asunut toisen uroksen ja lapsien kanssa omakotitalossa luovutusikäisestä saakka. Pablo ei ole haukkuherkkä eikä sillä ole ilmeisesti vahtimistaipumista. Turhautuessaan tai ollessaan huolestunut piipittää/vinkuu. Vaikka Pablo on aktiivisesti mukana touhuissa ja tykkää lenkkeillä, niin se osaa myös olla rauhassa. Pablossa on kerrottu olevan mm. leonbergiä, mastiffia, landseeria, berninpaimenkoiraa.

On ollut lyhyiden työpäivien ajan yksin kotona toisen koiran kanssa. Ei tuhoa eikä huuda. Pabloa on pidetty myös vapaana, mutta riistaviettiä on sen verran, että voi lähteä hajujen perään. Toisaalta on tullut nopeasti myös takaisin. Tontin matalan aidan yli ei ole koskaan mennyt. Hoitopaikassa Pablo tulee kaikkien koirien kanssa toimeen pikkuisesta isoon, mutta sanoo kyllä takaisin, jos toinen uros rähisee. Ruoastaan on tarkka toisia koiria kohtaan. Ei kuitenkaan pure, varoittaa vaan vahvasti ja tarvittaessa laittaa toisen maahan. Ihmistä kohtaan ongelmaa ei ole. Kissojen kanssa toimeentulemisesta ei ole tietoa. Pablolle etsitään kotia, jossa koiralle on riittävästi aikaa, liikuntaa ja seuraa sekä taloudellinen riittävyys mahdollisiin eläinlääkärikuluihin isolla, vanhenevalla koiralla eikä koira tule vaihtamaan uudestaan paikkaa eron tai lasten tai minkään muunkaan syyn takia. Pablo on herkkä poika, jolle kodin menettäminen on ottanut koville. Ensisijaisesti sopivin koti on omakotitalossa. Pablo on sirutettu ja rokotettu. Kastrointi tehty 12.3.2024. Päällisin puolin Pablo vaikuttaa terveeltä eikä ole ollut tarvetta viedä minkään vaivan takia eläinlääkäriin, mutta tämä ei ole tae tulevasta.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Jos et saa lähetettyä hakemusta, voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen adoptio.toivo@gmail.com

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/