Valikko Sulje

Paul

Paul on vuoden ikäinen uros, joka on ollut Pietarin tarhalla loppuvuodesta 2019 lähtien veljiensä kanssa. Pentue otettiin kadulta talteen sterilointiohjelman yhteydessä loppusyksystä viime vuonna.

Paul on veljiensä tavoin aktiivinen, iloinen ja liikunnallinen nuori poika ja se pitää kovasti ihmisistä. Paul ei tunnu säikkyvän autoja mutta ei ole tottunut ihan vilkkaaseen liikenteeseen. Tarhaoloissa Paul antaa mielellään pusuja ihmisille ja leikkii leluilla kuin kuka tahansa nuori koira. Mutta tulevan kodin tulee huomioida, ettei Paul ole kuitenkaan elänyt kotioloissa, joten tarvitsee varmasti harjoitusta ja aikaa omalta ihmiseltään sopeutua uuteen ympäristöön.

Paul kunnioittaa vanhempia uroksia mutta varmuuden vuoksi sitä ei suositella toisten urosten kaveriksi, tulevassa kodissa voisi siis olla narttukoira kaverina. Paul osaa kulkea hyvin hihnassa mutta nähdessään toisen koiran, se alkaa haukkumaan. Paul on koira, josta saa varmasti uskollisen ystävän mutta se tulee tarvitsemaan tulevalta omistajaltaan ohjausta ja halua panostaa koulutukseen. Paulin säkäkorkeus on n.55-60cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/