Valikko Sulje

Portos

Portos on iso poika omasta mielestään vaikka ikää sillä vasta on puoli vuotta. Portos on tasapainoinen ja vahvaluonteinen miehenalku ja hänestä kasvaa myös aika suuri, n.65-70cm arviolta.

Portos sopii johdonmukaiselle ja koirakokemusta omaavalle ihmiselle. Portos tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja se on tottunut myös kissoihin. Ihan 100% sisäsiisti poika ei vielä ole mutta opettelu on hyvällä mallilla.

Portos pääsi Kouvolaan kotihoitoon Pietarin kodittomien koirien tarhalta 5.12. Pentueen kaikki muut sisarukset ovat löytäneet kodit Suomesta, toivottavasti Portostakin onnistaa 🙂 Portoksen kotihoitopaikassa on tällä hetkellä 2 muuta koiraa, kissoja ja kaneja mutta kanien kanssa samaan perheeseen sitä ei suositella. Kissat sen sijaan sopivat samaan talouteen. Portos asuu tällä hetkellä kerrostalossa.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/