Valikko Sulje

Puma

Tarhaesittely 4.11.2021:

Puma on n.6-vuotias narttu ja se on odottanut omaa kotia Moskovan 3000 koiran tarhalla 5 vuotta. Mustaa tavallista tyttöä ei ole kukaan huomannut vaikka Puman sydän on kultaa kuten kuvista ja videoista näkee. Tuntuu käsittämättömältä, miten niin nuorena koirana niin kauan tarhalla ollut koira voi olla näin ihmisrakas. Puma on kiltti ja miellyttämisen haluinen tyttö, joka mielellään kuuntelee ihmistä. Tarhan vapaaehtoiset kehuvat Pumaa viisaaksi koiraksi.

Puma suhtautuu ystävällisesti toisiin koiriin, joten sitä voidaan hyvin ajatella niin uroksen kuin nartunkin kaveriksi. Koska Puma on joutunut noin yhden vuoden ikäisenä tarhalle ja ollut siellä viisi vuotta, on vaikea sanoa, miten se käyttäytyisi kaupungissa tai kerrostalossa. Tuntuu kuitenkin, että sen luonne on sopeutuvainen eikä se ole tarhalla lainkaan arka, joten sitä voisi ajatella kaupunkiympäristöönkin kunhan sen tuleva omistaja ymmärtää antaa sille aikaa sopeutua. Muutenkin Puma vaikuttaa melko mutkattomalta tytöltä mutta toki se tulee tarvitsemaan aikaa ja ymmärrystä opetellessaan kotikoiran elämää.

Puma osaa kulkea hyvin hihnassa ja tarhalla se on suhtautunut kissoihin ystävällisesti. Se on nähnyt tarhalla myös lapsia eikä ole osoittanut pelkoa niitä kohtaan. Säkäkorkeus n.60cm, painoa 26kg.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/