Valikko Sulje

Raida

Raida on n.1,5 vuotias tyttö ja se saapui Pietarin kodittomien koirien tarhalle viime kesänä pentujen kanssa, jotka se oli saanut ensimmäisistä juoksuistaan.

Raida oli aluksi ujo ja se ei selvästi ollut tottunut saamaan ihmiseltä hellyyttä ja hyviä asioita, mutta Raida on muuttunut tarhalla olon aikana aivan uskomattoman paljon! Alun laiha ja ujo olemus on muuttunut iloiseksi ja energiseksi.

Raida viihtyy ihmisten seurassa ja rakastaa käydä lenkillä. Se on leikkisä ja ystävällinen. Raida tulee myös toimeen toisten koirien kanssa mutta ihmisseura on sille tärkeintä, joten sitä voisi ajatella myös ainoaksi koiraksi. Raidaa on lenkitetty paikoissa, missä on autoja ja liikennettä, joten sitä voisi ajatella myös kaupunkioloihin. Kuitenkin lienee selvää, että Raida ei ole ollut kotikoirana koskaan, joten sillä menee varmasti oma aikansa tottua kotikoirana olemiseen. Raida on kuitenkin vasta nuori ja jo sosiaalistunut valtavasti tarhalla, joten tästä tytöstä on varmasti kotikoiraksikin.

Raida on aktiivinen mutta ei hyperaktiivinen eli nuorelle koiralle riittävä liikuntamäärä ja aivotyöskentelyä silloin tällöin riittänee pitämään Raidan tyytyväisenä. Raida on oppivainen ja opettelee mielellään ihmisen kanssa temppuja ja käskyjä. Raidan säkäkorkeus on n.50cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/