Valikko Sulje

Rona

Rona on puolen vuoden ikäinen rohkea ja iloinen tyttö. Se on sisaruksineen tullut Pietarin tarhalle Moskovasta. Pentueen emästä ja isästä ei ole tietoa. Ronan sisarukset ovat varattu jo Suomeen omaan kotiin, mutta Rona ja sen sisko Betty odottavat vielä omaa perhettä.

Rona on tottunut kulkemaan hihnassa tarhan ympäristössä ja se vaikuttaa sen verran reippaalta, että sitä voi ajatella kaupunkiolosuhteisiin. Rona on pentumaiseen tapaan leikkisä ja utelias ja siitä kasvanee melko liikunnallinen ja aktiivinen neiti. Rotuperimästä löytynee saksanpaimenkoiraa, ja sen tyyppiseltä Rona vaikuttaakin, se oppii mielellään uusia asioita. Rona on tavannut tarhalla kouluikäisiä lapsia ja tyttöä voidaan ajatella myös lapsiperheeseen. Ronasta kasvanee aikuisena n.55cm korkea.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/