Valikko Sulje

Ryabushka

Tarhaesittely 4.9.2021: Ryabushka odottaa omaa kotiaan Moskovan 3000 koiran tarhalla. Ryabushka on n. 4 vuotias ja se on kiltti ja ystävällinen tyttö, alkuun uusien ihmisten kanssa jonkun verran ujo. Ryabushka on nähnyt lapsia ja suhtautuu niihin rauhallisesti ja ystävällisesti, joten sitä voidaan ajatella lapsiperheeseenkin. Ryabushka sopii kaveriksi pitkille lenkeille ja se tykkää myös leikkiä leluilla. Tyttö ei ole kuitenkaan mikään hirveän aktiivinen mutta ei sohvaperunakaan. Toisten koirien kanssa Ryabushka tulee hyvin toimeen mutta voisi ajan kanssa sopeutua ainoaksikin koiraksi.

Ryabushka on matkustanut autossa, mikä sujuu hyvin. Se on saanut olla viikon verran kerrostalossa, missä katsottiin, miten se sopeutuu ja kokeilu meni hyvin. Ryabushkaa voidaan siis ajatella kaupunkioloihinkin mutta se tulee varmasti tarvitsemaan aikaa sopeutua ja on aluksi varmasti arempi ennenkuin tottuu uusiin asioihin. Kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siis tarvitaan eikä tuleva omistaja voi olettaa tytön hetkessä sopeutuvan vaikka edellytykset ovatkin hyvät. Ryabushkan säkäkorkeus on n.55cm ja painoa 22kg. (Huom! Kuvien alla myös videot Ryabushkasta.)

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/