Valikko Sulje

Smith

Smith on n.3-4 vuotias uros. Smith asui ennen Moskovan 3000 koiran tarhalla mutta pääsi Pietariin pienemmälle yhteistyötarhallemme, missä koirat saavat yksilöllisempää hoitoa, joulukuussa 2019. Smith on jonkun verran epävarma koira johtuen siitä, että se ei ole sosiaalistunut normaalisti pentuna koska se on elänyt tarhaoloissa. Smith tyypillisen tarhakoiran tavoin aristelee miehiä koska kokee ne herkemmin pelottavina kuin naiset. Smithin paras ystävä on tarhalla vapaaehtoisena käyvä 14 vuotias tyttö ja hänen kanssaan Smith ei jännitä, heillä on hieno suhde keskenään. Kyseinen tyttö olisi halunnut adoptoida Smithin omakseen mutta valitettavasti vanhemmat eivät suostuneet tähän.

Smith tulee yleisesti ottaen hyvin juttuun toisten koirien kanssa mutta samanikäisen tai nuoremman uroksen kanssa sitä ei suositella koska Smith saattaa koittaa pomotella ikäistään urosta. Kaikki nartut ja vanhemmat urokset sen sijaan tuntuvat olevan kivoja. Teini-ikäiset lapset varmastikin sopivat Smithin perheeseen. Mikäli perheessä on mies, tulee hänen nähdä vähän enemmän vaivaa pojan luottamuksen saamiseen.

Asumismuotona Smithillä voi periaatteessa olla mikä vaan, sillä se ei ole haukkuherkkä mutta kerrostalomuoto kaupungissa taatusti jännittää poikaa ja vaatii enemmän työtä ja aikaa, että Smith sopeutuisi vilkkaaseempaan ympäristöön. Luonteeltaan Smith on kiltti eikä se ole silloinkaan kun sitä jännittää, osoittanut mitään aggressiota. Energiatasoltaan Smith on suht energinen ja voi innostuessaan vetää hihnassa mutta osaa myös rauhoittua, joten ei ole mikään duracell pupu  Smithin reaktiota kissoihin on testattu tarhalla ja se oli kovin ihmeissään kissoista, sillä se ei välttämättä ole koskaan nähnyt niitä. Jahtaamaan Smith ei lähtenyt mutta toki mikäli tulevassa kodissa olisi kissoja, pitäisi Smith niihin kärsivällisesti ja ajan kanssa totuttaa. Smith painaa n.25kg ja sen säkäkorkeus on 60-65cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella:  http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ 

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ 

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/

Video Smithistä: https://www.youtube.com/watch?v=_hAkM_2TYcM