Valikko Sulje

Sulo

7- vuotias kastroitu uros
Sirutettu, rokotettu
Kotihoidossa Turussa
Säkäkorkeus n.45, painoa arviolta 13kg

Sulo on tiettävästi ”goldendoodle” rotusekoitus ja se on vaihtanut kotia elämässään useita kertoja. On siis ehdottoman tärkeää, että Sulon tuleva koti on se loppuelämän koti. Sulo sopii ainoastaan ainoaksi eläimeksi, sillä muut eläimet nostattavat sillä kierroksia. Samoin ärsykkeet lenkkeilessä: muut koirat, kissat, autot yms. Tästä syystä Sulon tuleva koti täytyy sijaita rauhallisella alueella. Sulo on tällä hetkellä kerrostalossa ja sellainen asumismuoto käy mutta lenkkeily ympäristö tulee olla metsäinen ja sellainen, missä ei pahemmin erilaiset ärsykkeet pääse poikaa stressaamaan ja nostattamaan kierroksia.

Luonteeltaan Sulo on hyvin ihmisrakas ja hellyydenkipeä. Kodinvaihto tilanteessa sillä esiintyy jonkinasteista resurssiaggressiota mutta kun Sulo kotiutuu, on tällainen käytös jäänyt pois. Vieraat Sulo ottaa kotiinsa avosylin vastaan ja hakee rapsutuksia. Yksinolot ovat sujuneet moitteettomasti ja Sulo on sisäsiisti. Poika tykkää autoilla ja osaa hypätä autoon itse. Sulo on röntgenkuvattu kauttaaltaan ja todettu terveeksi. Kynsien leikkuusta poika ei pidä mutta trimmata saa 😃 Suloa on käytetty mustissa ja mirrissä kynsien leikkuussa. Sulon tulevalla omistajalla tulee olla ymmärrystä lukea koiran elekieltä ja pojalle tulee antaa omaa tilaa, kun se sitä tarvitsee.

Sulo etsii lapsetonta aikuiskotia, missä ei ole toisia eläimiä ja mikä sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Kotia, joka huolehtii Sulosta varmasti sen loppuelämän ajan ❤️ Sulosta saa todella uskollisen ystävän, joka on aina valmis rientoihin oman perheen kanssa.

Yhteydenotot kotiselvityslomakkeella:
https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Jos et saa lähetettyä hakemusta, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen adoptio.toivo@gmail.com

Lisätietoa adoptioprosessista löytyy nettisivuiltamme:
https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi