Valikko Sulje

Tor nyk. Taavi

16.4.2021 Kotihoitajan kertomaa: Tor alias Taavi on nyt n. 1,5 vuotias ja etsii kotia Suomesta käsin. Taavi saapui Suomeen 15.1.21, mutta etsii nyt itselleen uutta kotia, koska ei sopeutunut perheensä elämään kerrostalossa. Taavi on kotihoidossa Turussa, kerrostalossa. Kotihoitajankin mukaan Taavi reagoi kuulemiinsa ääniin haukkumalla, joten Taaville paras asumismuoto olisi omakotitalo, rauhallinen rivi- tai paritalo. Taavi on sisäsiisti ja osaa jäädä yksin kotiin, hieman saattaa alkuun huudella portin takaa, kun yksinolon tilaa rajataan, mutta rauhoittuu pian. Hihnalenkkeilyä Taavi kanssa täytyy vielä harjoitella, koska hänellä on tapana räyhätä lenkillä monellekin liikkuvalle kuten esim. autoille, koirille ja osalle ihmisistä. Joten mitä rauhallisemmat on lenkkeilymaastot, sitä helpompaa olisi elämä Taaville ja Taavi kanssa. Taavilla on riistaviettiä, joka kohdistuu esim lintujen ”jahtaamiseen” lenkillä.

Kotihoitoperheessä Taavi on osoittanut jonkin verran epävarmuutta miehiä kohtaan, ja tämä tulevan kodin tulee huomioida. Tällä hetkellä Taavilla on asuinkumppaninaan myös koirakaveri: kotihoitoperheen uroskoiran kanssa on sujuu melko hyvin, tosin jotkin stressaavat tilanteet saattavat aiheuttaa koirien välille kärhämää tai jostakin resursseista täytyy vähän kinata. Taavi ei ole osoittanut kouluikäisiä lapsia kohtaan muuta kuin innostusta ja mielenkiintoa, joten uskomme että tulevassa kodissa voisi olla kouluikäisiä lapsia. Ja kuten kuvista näkee on Taavilla varsin persoonallinen alapurenta 😅 Taaviin pääsee tutustumaan kotihoitopaikassa sovitusti kotiselvityslomakkeiden perusteella tehtyjen haastattelujen jälkeen.

11/2020 Tarhaesittely: Tor on n. 1 vuotias uros. Pikkuinen reilun vuoden ikäinen Tor on hyvin ihmisrakas poika, joka ei tunnu saavan ihmisen läheisyydestä ikinä tarpeekseen 🙂 Tor on elänyt ketjun päässä siihen asti kunnes se pääsi Pietarin tarhalle marraskuussa 2020. Tarhalla se haluaa kokoajan rapsutuksia ja läheisyyttä ja se pussailee ihmisiä mieluusti. Tor pitää myös lapsista. Tor osaa kulkea hihnassa hyvin mutta se saattaa haukkua toisille koirille lenkillä. Tor sopinee millaiseen asuinympäristöön hyvänsä kunhan sille antaa aikaa sopeutua. Tor tulee toimeen toisten koirien kanssa mutta sopii hyvin ainoaksi koiraksi koska ihmiset ovat sille ehdottomasti kaikki kaikessa. Säkäkorkeus n.35cm, painoa n.8kg.


Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/