Valikko Sulje

Turre

Turre etsii kotia! *suomalainen*

Turre on reilu 2- vuotias estrelan vuoristokoira uros. Turresta ei ole sen elämässä huolehdittu kunnolla ja poika on tästä syystä erittäin laiha ja melkolailla lihakseton. Turre painaa 35kg kun sen oikea paino tulisi olla 45-50kg. Painoa ja lihaksia tulee Turrelle pikkuhiljaa kasvattaa. Säkäkorkeus pojalla on n.70cm

Luonne Turrella on erittäin hyvä. Se vahtii haukkumalla kumeasti mutta se on ystävällinen ja erittäin kiltti ihmiselle. Todennäköisesti Turre sopii myös lapsiperheeseen. Turre tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, erityisesti pikkukoiria se rakastaa 😃 Se on tottunut kissoihin, lampaisiin ja hevosiin. Turrelle etsitään kotia maaseudulta ok-talosta, sillä se on laumanvartija rotuinen.

Turrella on mahdollisesti eroahdistusta ja tästä syystä Turrella tulisi olla aidattu piha tai tarha, missä se voisi olla yksinolojen ajan, sillä muuten se saattaa askarrella kotia. Hihnassa Turre osaa kulkea nätisti ja metsässä se kulkeekin mutta ihmisten ilmoilla ja liikenteen keskellä se stressaantuu ja alkaa vetämään.

Turre on käynyt ortopedillä tutkimuksissa ja sen koko kroppa on kuvattu. Turrella on virheetön selkä sekä erittäin hyvät lonkat mutta sillä on nivelrikkoa molemmissa etujaloissa. Tähän on aloitettu carthophen piikit ja Turren hoitoja pitää tulevassa kodissa jatkaa ja sen kuntoutukseen sitoutua. Turre ei kuitenkaan oireile jalkojaan ja se hyppää ja juoksee ja kun lihaskuntoa tulee lisää, on sen ennuste ortopedin mukaan hyvä ja Turre elää vielä pitkään.

Turre on siis varsin ihana koira, joka todella ansaitsee parhaan mahdollisen loppuelämän kodin. Se on myös hyvin hellyydenkipeä ja tykkää valtavasti rapsutuksista ja huomiosta. Autossa Turre osaa matkustaa hienosti.

Turre on rokotettu ja sirutettu sekä sille on laitettu puoli vuotta kestävä kemiallinen kastrointi. Laihuuden vuoksi Turrea ei vielä haluttu kastroida mutta tulevan omistajan tulee siihen sitoutua keväällä kun Turre on saanut painoa. Turre on odottamassa omaa kotia Kemiönsaaressa Turun lähellä Eläinten suojakoti Toivossa.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/