Valikko Sulje

Volt

Volt on arviolta 3-4 vuotias poika, jolla on todella hyvä luonne. Volt on kärsivällinen ja rauhallinen ja sillä on kotikoiran tavat hallussaan eli se on varmasti entinen kotikoira.

Tällä hetkellä Volt asuu Pietarin tarhan pitäjän kotona, missä on paljon muita koiria ja kissoja. Volt ei kuitenkaan juurikaan välitä kissoista, se ei jahtaa niitä mutta vaikuttaa, että se ei vain pidä kauheasti kissoista, joten varmuutta kissojen kanssa yhteiselosta tulevassa kodissa ei ole. Toisten koirien kanssa Volt sen sijaan tulee loistavasti toimeen. Volt sopii siis toisten koirien kaveriksi mutta todennäköisesti sopii myös ainoaksi koiraksi. Volt on tottunut 6 -vuotiaaseen lapseen, joka vierailee usein tarhan pitäjän kotona. Volt ei ole haukkuherkkä, joten voidaan ajatella myös kerrostaloon. Säkäkorkeus n.45cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/