Valikko Sulje

Willy

Tarhaesittely 2.9.2021: Pikkuinen Willy on n. 2-3 vuotias ihana poika, joka rakastaa ihmisiä. Willy löytyi kadulta Etelä-Venäjältä vapaaehtoisen toimesta, missä se pyöri itsekseen ja lopulta Pietarin yhteistyötarhamme otti Willyn luokseen. Willyllä on varmasti ollut joskus oma perhe, sillä tuntuu olevan kotikoiran tavat varsin hyvin hallussa ja se on hyvin ihmisrakas. Willylle tarhaympäristö on vähän liikaa ja se asuu tällä hetkellä Pietarin tarhalla työntekijän huoneessa kissojen kanssa. Willy viihtyisi todennäköisesti parhaiten ainoana koirana mutta sitä voidaan ajatella myös kiltin toisen koiran kaveriksi.

Willy on tottunut liikenteeseen, joten sitä voidaan ajatella myös kaupunkiympäristöön kerrostaloon. Willy tuntuu pitävän myös lapsista, joten Willya voidaan ajatella sellaisten lasten perheeseen, jotka antavat omaa tilaa ja rauhaa myös pienelle koiralle. Willy on melko aktiivinen pikkupoika mutta ihmisen huomio tuntuu olevan sille se tärkein asia 🙂 Willyn säkäkorkeus on n.35cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/