Valikko Sulje

Zhuk

Päivitys 13.6.2021: Zhuk saapui Suomeen 11.6.2021 ja on nyt kotihoidossa. Lisätietoja ja kuulumisia kotohoidosta tulee myöhemmin.

Tarhakuvaus 12.4.21: Zhuk on n. 8 kuukautinen uros. Zhuk on ihan erityinen herkkä poika. Zhuk on tullut Pietarin tarhalle samasta paikasta kuin Motya. Zhuk ei ole saanut elää normaalia kotikoiran elämää vaan se on elänyt Viipurissa erään naisen pihalla tarhassa pienestä asti. Zhuk on oppinut hihnakäytöksen alkeet, mutta ulkona sitä vielä pelottaa uudet asiat. Tästä syystä Zhukin tulevassa kodissa olisi hyvä olla aidattu piha sekä halua ja kärsivällisyyttä opettaa poikaa hihnassa kulkemiseen positiivisin metodein, koska alussa uuteen kotiin muuttaessaan Zhuk voi taantua hiukan lenkkeilytaidoissa.

Luonteeltaan Zhuk on erittäin kiltti ja kun sen häkkiin menee tarhalla, se heiluttaa häntää kovasti ja on iloinen ja antaa tutuille ihmisille pusuja. Tutussa sisätilassa tarhalla se touhottaa menemään kuin mikä tahansa ikäisensä pentu mutta stoppi tulee siinä kohtaa kun valjaita aletaan pukemaan ja pitäisi mennä lenkille. Zhuk tarvitsee siis ymmärtäväisen kodin ja mielellään kiltin ja reippaan koirakaverin, josta ottaa mallia. Säkäkorkeus n.40-45cm. 

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/